Veliki kviz o Đakovu na otvorenom

Od koliko je komada cigle sazidana katedrala? Koji Đakovački vratar je s ekipom Vojvodine postao prvak Jugoslavije? Kako se zove frontmen đakovačke grupe Fluentes? Koji po redu su nam ovogodišnji Đakovački vezovi?

Ako misliš da znaš odgovore na ova pitanja te ako misliš da sve o Đakovu i raznim događanjima vezanim za grad i okolicu imaš u malom prstu onda je kviz na otvorenom koji će se u subotu 12. lipnja održati na poligonu Autoškole Ivan (Andrije Hebranga 72).

Dugo već nastaje ideja o kvizu na poligonu Autoškole Ivan čija bi tematika bio grad Đakovo, a sada je ideja konačno zaživjela te je sve spremno za subotu 12. lipnja i održavanje prvog kviza ovakvog tipa u Đakovu. Pitanja na kvizu obuhvatit će razna područja iz povijesti, sporta, glazbe, geografije, kulture, politike i ostalog.

Početak kviza predviđen je za 19:00 sati, kviz je ekipni (do 4 člana u ekipi) i sastoji se od 3 kruga po 30 pitanja. Pitanja čita voditelj, a nakon svakog pitanja ekipa ima dovoljno vremena za odgovor koji piše na za to predviđeni papir.

Pravila kviza su kao na svakom pub kvizu. Svaka ekipa igra za sebe (nema prepisivanja) i nema korištenja mobitela za vrijeme kviza. Svaka ekipa koja bude uhvaćena u varanju bit će automatski diskvalificirana.

Prijava na kviz moguća je preko platforme Forms na sljedećoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvSnMwR9TaeBk3B3Gwu6cNWlMUqTNqc4uH541Drx2xbQ48ng/viewform

Poveznicu je moguće otvoriti i skeniranjem QR koda koji se nalazi na plakatu kviza.

Prijave za kviz moguće su do 11. lipnja u 23:00 sati, a broj ekipa je ograničen. Kotizacija za nastup na kvizu iznosi 50 kuna po ekipi, a sav prikupljeni iznos donirat će se u humanitarne svrhe.

Posebnost ovog kviza su velike nagrade koje su namijenjene za prve 3 ekipe, a one su sljedeće:

1. mjesto – 3000 kuna
2. mjesto – 2000 kuna
3. mjesto – 1000 kuna

Osim nagrada za prve 3 ekipe, svaki sudionik kviza bit će nagrađen poklon bonom od 100 kuna kojeg se može iskoristiti za neku od usluga u Autoškoli Ivan ili Pučkom otvorenom učilištu Ivan. Bonovi se ne mogu spajati.

Ukoliko nekoliko ekipa u fondu nagrada bude izjednačeno pristupit će se dodatnim pitanjima

Glavni organizatori kviza su Autoškola Ivan i Pučko otvoreno učilište Ivan Đakovo uz podršku Turističke zajednice Grada Đakova. Ostali suorganizatori kviza su portal Moje Đakovo, Tranzistor Đakovo i Glas Slavonije.

Kako sudionici kviza ne bi ostali žedni pobrinut će se Destilerija Bijeli Gusak i Black Hat Craft Brewery.

Za sve dodatne informacije možete nazvati na broj 0992024004 (Hrvoje Crnoja).

Plakat JPG 768x1024

 

Izvor: Moje Đakovo



Izvor

Autor: Predrag Martinović

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.