U polju pronašao trotilski metak

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92

FOTO: Ilustracija

Jučer, 2. prosinca, oko 8 sati, u polju, u Laslovu, građanin je pronašao trotilski metak od 500 grama i upaljač za protuoklopnu minu.

Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave osječko-baranjske trotilski metak i upaljač za protuoklopnu minu su na siguran način izuzeli s mjesta pronalaska.

Podsjećamo građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.

Pozivamo građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
 

Stranica

Izvor

Najnovije