Sjednica Skupštine OBŽ pod posebnim epidemiološkim mjerama

Za danas je sazvana 31. sjednica Skupštine Osječko-baranjske županije, a pred vijećnicima će se naći trideset točaka dnevnog reda među kojima su i izmjene i dopune Proračuna za ovu godinu.
Vijećnici će razmotriti i više izviješća o radu ustanova čiji je Županija osnivač, a već uoobičajeno, sjednica će započeti aktualnim satom, odnosno pitanjima i prijedlozima vijećnika.
Iz epidemiološih razloga i ova sjednica Županijske skupšitne održat će se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, a održava se uz preporuke epidemiologa prema kojima sjednici ne smije prisustvovati osoba koja ima povišenu temperaturu ili simptome respiratorne bolesti, koja živi sa osobom koja boluje od COVID-19 ili s osobom koja je pod mjerom samoizolacije, osoba koja je u proteklih pet dana testirana na virus COVID-CoV-2.
Osim toga, sudionici današnje sjednica moraju poštivati udaljenost od najmanje dva metra, nije dozvoljeno okupljanje u većim skupinama prije ili nakon sjednice, nije dozvoljeno rukovanje, bliži socijlani kontakt, a preporuča se korištenje zaštitnih maske te obavezna provjera tjelesne temperature na ulazu.Izvor

Najnovije

error: Sadržaj zaštićen!