Nastavak suradnje i zajedničkih projekata

Župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić i gradonačelnik Grada Osijeka Ivan Radić danas (23. studenoga 2021. godine) primili su Donnu Vekić, jednu od najboljih hrvatskih tenisačica. Donna Vekić je krajem listopada osvojila WTA turnir u talijanskom Courmayeuru, što je uz razgovor o zajedničkim projektima bio jedan od povoda prijema.

– Želimo Donni da osvaja turnire i bude u vrhu svjetskog tenisa, što upravo i je. Ona je sportska ambasadorica Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije što nam je iznimna čast i ponos. Svaki susret koristimo kao priliku za razgovor o projektima koje smo zajednički pokrenuli ili ćemo pokrenuti, poput izgradnje novih sportskih terena na njezinu inicijativu, u čemu smo joj uvijek pomoć i podrška. To je infrastruktura koja ostaje gradu Osijeku i na korištenje svim zainteresiranima potpuno besplatno, a partnerski odnos nastavit ćemo razvijati i u budućnosti – rekao je župan Ivan Anušić te čestitao Donni na nedavno osvojenom turniru u Italiji.

Gradonačelnik Grada Osijeka Ivan Radić istaknuo je kako je zajednički cilj Grada i Donne Vekić dodatna popularizacija tenisa među najmlađima. – Grad Osijek zajedno s Osječko-baranjskom županijom, na inicijativu Donne Vekić i njezine obitelji ima prvi javni besplatni teniski teren, a nadamo se da će ih u budućnosti biti i više. Također se pridružujem čestitkama Donni na osvojenom turniru i uspješnoj sezoni, a vjerujem da će sljedeća biti jednako uspješna kao ova te da će Donna nastaviti pronositi ime grada Osijeka diljem Europe i svijeta – rekao je Radić.

Donna Vekić se zahvalila županu i gradonačelniku na prijemu i podršci tijekom karijere, a posebno u zajedničkim projektima.

– Nadam se da je ovo samo početak daljnje suradnje u realizaciji vrijednih projekata od kojih će korist imati i šira zajednica – kazala je Donna te se osvrnula na turbulentnu sezonu iza nje. – Počelo je jako dobro u Australiji, no onda je došla prva velika ozljeda i operacija koljena, međutim godina je uspješno završila osvajanjem turnira u Italiji. Nadam se da će sljedeća sezona biti bolja i da ću uspješno završiti pripreme kako bih se prije svega vratila u TOP 20, a nakon toga ušla i među deset najboljih na svijetu – zaključila je Donna.

Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.