EK izabrala aktivnosti Srednje strukovne škole kao europski primjer dobre prakse za promociju Školske sheme

Europska komisija izabrala je  aktivnosti Srednje strukovne škola Antuna Horvata kao europski primjer dobre prakse za promociju Školske sheme na razini Europske unije, doznajemo od ravnatelja Mirka Ćurića.

Europska komisija je za program Školske sheme tražila primjere najboljih praksi za prateće obrazovne mjere za promociju Školske sheme na razini Europske unije te za promociju na nacionalnim razinama za školsku godinu 2018./2019. Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za poljoprivredno zemljište, biljnu proizvodnju i tržište, Odjel za proizvođačke organizacije, odabralo je između pristiglih prijava hrvatskih škola korisnika ove mjere, kao primjer dobre prakse u Republici Hrvatskoj, Srednju strukovnu školu Antuna Horvata i uključila u europski natječaj.

U  školu je  stigla obavijest da su aktivnosti škole prepoznate na europskoj razini i da su zaslužile vrijedno europsko priznanje Europske komisije, koja je pozitivno ocijenila dosege Škole, te su rezultat uključili u factsheet za 2018/2019 godinu, što je vidljivo na linku:  linku https://ec.europa.eu/info/news/eu-school-scheme-eu250-million-fruit-vegetables-and-milk-school-year-2020-2021-2020-mar-31_enIzvor

Najnovije