Bili smo u novoj točionici Đakovačkih vina, predivna je

Dobro poznata i nadaleko cijenjena vinarija Đakovačka vina d.d. nedavno je preselila svoju točionicu na novu lokaciju – Frankopanska ulica 30 u Đakovu. Posjetili smo novootvorenu točionicu i uvjerili se da je ovo vino proizvedeno za vedre trenutke predaha i drage uspomene koje život čine ljepšim.

Osim Đakovačkih vina, u točionici možete pronaći i dio asortimana vinarije Kutjevo d.d. i vinarije Brič iz Slovenije.

Pored vina u rinfuzi i poklon paketa i tamo je kompletan asortiman Đakovačkih vina u pakiranjima od 0,75 l i 1,0 l.

U novoj, prekrasnoj točionici rade se i degustacije kako bi građanima Đakova i Đakovštine predstavili asortiman Đakovačkih vina i kako bi imali priliku kušati svježe i aktualne berbe koje su u ponudi.

Tako trenutno možete degustirati vina Rose iz berbe 2020., a uskoro ćete moći probati i đakovačku perjanicu iz berbe 2020., bijelo vino Sauvignon.

Radno vrijeme točionice je od 08:00-20:00 h od pon-pet i subotom od 08:00-13:00 h

U točionici od rinfuznih vina pronađite:

– Graševinu berba 2020. po cijeni od 13,00 kn/l

– kvalitetni Pinot crni 2019. po cijeni od 13,00 kn/l

– vrhunsko vino Pinot sivi berbe 2020.  po cijeni od 14,00 kn za jednu litru

Vino u rinfuzi možete kupiti u pakiranjima od 2 l, 3 l i 5 l u plastičnoj ambalaži.

 

Podsjetimo, Đakovačka vina d.d. bavi se proizvodnjom grožda na lokalitetima Trnava i Mandićevac, a proizvodnja vina i gotovih proizvoda se radi u vinariji u  Mandićevcu. Vinarija u prosjeku godišnje proizvode od 3,5 miliona litara kvalitetnih i vrhunskih vina.

Graševina, Rizling, Cabernet sauvignon, Frankovka, Rajnski rizling, Sauvignon, Chardonnay, Pinot crni, Pinot sivi i vino Rose, vina su kojima se ova vinarija ponosi, a od vrhunskih vina tu su Pinot sivi, Graševina i Cabernet sauvignon.

Osim u Hrvatskoj, đakovačka vina piju se i u Njemačkoj, Poljskoj, Belgiji, Nizozemskoj, Švicarskoj, Danskoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Slovačkoj, Rumunjskoj i Austriji, ali i SAD-u.

Nakon dugog niza godina i vjernosti jednom dizajnu, početkom godine redizajnirani su logo i etikete proizvoda Đakovačkih vina d.d. Na svakoj etiketi nalazi se logo s obrisima đakovačke katedrale, a prepoznatljiva rozeta koja ju dići je implementirana na svakoj etiketi čineći ju originalnom na svoj način. To je etiketa pravog prijateljstva.

Posjetite točionicu Đakovačkih vina na adresi Frankopanska ulica 30, Đakovo.

Đakovačka vina – za vedre trenutke predaha, drage uspomene koje život čine ljepšim.Izvor

Autor: Marko Lubina

Najnovije

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na portalu, Jastrebarska Stvarnost pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem računalu, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku, no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama. Naša je dužnost zbog direkcije EU (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića. Pročitajte naše uvjete korištenja i pravila privatnosti za više informacija.

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Ispod je lista izvora koji automatski postavljaju kolačiće na Vaš uređaj. Možete ih pojedinačno uključiti ili isključiti u bilo kojem trenutku. Pročitajte više u našim pravilima privatnosti

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ova opcija je uvijek automatski uključena i postavlja samo jedan funkcionalni kolačić u Vaš preglednik kako bi sustav znao koje su vaše postavke. Taj kolačić spriječava nepotrebno pojavljivanje ovog prozora.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Analytics usluge koja prati Vaše korištenje ove stranice. Također dozvoljava instalaciju Google Analytics kolačića.

Google Analytics prati koje članke čitate, koliko vremena provodite na stranici i ostale parametre Vaše aktivnosti na našoj stranici. Koristimo Google Analytics uslugu kako bismo što bolje mogli analizirati korištenje naše stranice te na taj način pružili najbolju moguću uslugu Vama.

Isključivanjem ovog kolačića onemogućavate učitavanje skripte Google Analytics-a i onemogućavate praćenje Vašeg kretanja na ovoj web stranici.

Ovaj kolačić će dozvoliti učitavanje skripte Google Adsense usluge koja koristi prikupljene podatke o Vašim aktivnostima na internetu kako bi Vam omogućila personalizirane oglase na našim stranicama.

Isključivanjem ovog kolačića, onemogućavate Google skriptu koja instalira kolačić na Vaš preglednik koji služi kako bi Vam donio relevantne, personalizirane oglase na našoj web stranici.

Uključivanjem ovog kolačića dozvoljavate učitavanje skripte našeg partnera "Midas Network d.o.o." koja prikazuje relevantne oglase na našim stranicama.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate našem partneru "Midas Network d.o.o." prikazivanje relevantnih, sponzoriranih oglasa.

Ovaj kolačić dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje prikazivanje i korištenje Facebook sustava za komentiranje članaka.

Onemogućavanjem ovog kolačića spriječavate učitavanje i korištenje Facebook komentara na našim stranicama što također spriječava instalaciju Facebook kolačića koji prati Vaše ponašanje na našim stranicama kako bi Vam mogao prikazati relevantnije sadržaje kasnije.

Ova opcija dozvoljava učitavanje skripte koja omogućuje povezivanje sa sustavom "OneSignal" koji koristimo kako bismo Vas mogli obavijestiti o svim novim sadržajima na našoj stranici ako prihvatite slanje notifikacija na Vaš uređaj.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za uslugu "OneSignal" koja u tom slučaju neće raditi. Ako želite obavijesti o novim sadržajima na našim stranicama, omogućite ovu opciju i prihvatite notifikacije kada Vam se pojavi prozor s upitom.

Dozvoljavanjem ove opcije prihvaćate učitavanje fonta na našoj web stranici koji dolaze sa Google-ovih servera. Google svakom takvom konekcijom prikuplja podatke korisnika.

Onemogućavanjem ove opcije spriječavate učitavanje skripte za Google Font-ove što spriječava njihovo prikupljanje podataka korisnika, ali također onemogućava učitavanje zadanog fonta na web stranici što bi moglo narušiti Vaše korištenje stranice.